Sinan Akbaşak (+1) 04 Nisan 2012, 20:48 Yöneticiye Bildir +1  -1
MehmetAli Bey ve tüm dostlara...
Beykoz'da sanat yapmanın ya da yapmaya çalışmanın önemi yok... Nedeni ise seyredecek bin kişi yok. Yani nüfusu 300 000'e dayanmış Beykoz'un üçyüzde biri tiyatro seyretmiyor ya da burada seyretmek istemiyor.
Kullandığınız otomobilin fabrikası ülkenizde yok diye üzülüyorsanız,neden Türk insanı nobeli sadece o da bir defa değerlerine ihanet etmek şartı ile aldığını biliyorsanız, oskar veya golden globe ya da bilmem ne ödüllerinde adı geçenlerin arasında olamıyorsak veya insanlar arabalarını neden gelişigüzel parkediyor, niçin herkes bu kadar bencil ve saygısız diye aklınız karışıyorsa, Beykoz neden tüm istanbulda en geri ilçe konumundaysa ve ve ve Beykoz neden cinayet esrar kaçakçılığı ile haber yapılıyorsa, ülkede neredeyse tek sayılabilen bir sistemle çalışan çocuk tiyatro atölyesi Beykoz'da bile bilinmiyorsa, siz duyurmaya çalıştığınızda ise hadi yaa... insanlar gelmez ki diyen güçlendiricileriniz! bolsa, Yine ve ve yüz yılı aşan tarihiyle spor külübünüzün hangi ligde olduğu bile unutulduysa,Tüm fabrikalarınız kapatılıp yerleri üç beş kuruşa satıldıysa
Sebep Beykozda tiyatro seyredecek bin kişi bulunamıyor olması olabilir mi?
Mehmet Ali Ağören (+1) 20 Mart 2012, 00:24 Yöneticiye Bildir +1  -1
üçüncü hafta ve üçüncü oyun nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum. Siz hiç uyumadan mı çalıştınız Sinan hocam.? Bu ne tür bir özveridir yada netür bir başarıdır tarif edemiyorum. Sahneye baktığımda bir iki sandalye masa ıvır zıvır hah adamın pili bitti naapsın dedim zannettimki sıradan bir iki saat burada mahsuruz ama nasıl utandım sonra O neydi o insanların kahkahadan yere yatması acayip ince ve kaliteli espriler gencecik çocukların ki çoğu kızlar muhteşem başarısı harika diyorum başka bişey demiyorum.beni şaşırttınız ve baştaki düşüncemden de utandım Sizi ve çocuklarımızı canı gönülden kutluyorum. İyiki Beykoz size sahip Teşekkürler Sinan Hocam Senin canın ağrımasın.