Gazete Tiyatroterapi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

EN ÇOK OKUNANLAR

Tiyatroyla terapi Arda Ekin ZENGİN

Tiyatroyla terapi Arda Ekin ZENGİN

Tarih 24 Mayıs 2014, 21:10 Editör

Tiyatro Terapi ve Sinan hocam sayesinde dikkat etme alışkanlığım daha fazla arttı. Genel kültürüm de gelişti.


Tiyatroyla terapi

 Nasıl başlayacağımı bilemiyorum.
 Ama biraz hızlı düşünmem lazım. Buldum sanırım. O zaman ben başlayayım.

Tiyatro Terapi ve Sinan hocam sayesinde  dikkat etme alışkanlığım daha fazla arttı. Genel kültürüm de gelişti. Mesela bir hafıza oyunu oynamıştık. Orada siz bazı kişileri tahtaya çıkartıp bize baktırınca ‘Dönün’ diyordunuz ve  bazı sorular soruyordunuz. Mesela tahtada sıra dışı olan şey nedir? Ben o sorduğunuz sorulardan sadece bir tanesini bilmiştim .

 İlk geldiğim zaman siz Tohumdan Fidana çalışması yapıyordunuz. Beni kaldırmıştınız. Ben biraz isteksizdim. Ama onun yerine kararsızım demiştim. Sizin kalbinizi kırmak istememiştim. Ama çok pişman olmuştum. Burası bana çok katkı sağladı. Duygular, genel kültür ve yararlı bütün şeyler.

Bir gün gelmemiştim ama o zaman üzüldüm ve içimden  ‘Keşke kendime iyi baksaydım’ demiştim. Gerçekten o gün gelemediğim için çok üzüldüm. Kim bilir ben neler kaçırmıştım.

Ben dans etmekte istemiyordum. Ama siz bazı sözler söyleyince düşündüm, siz yanılmadığınız için sizi dinledim. Pişman da olmadım. Her şey için çok teşekkür ederim.

Arda Ekin ZENGİN

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Tiyatroterapi Anlatıları

Muhlis Sabahattin ve ATATÜRK

Muhlis Sabahattin ve ATATÜRK Bir bakıyor, karşısında yakın dostu Muhlis Sabahattin.. Kollarını açıyor.. "Muhlis!.." "Kemal!.." Sarmaş d...

23 Nisan hiç bu kadar güzel anlatılmamıştı... Yılmaz ÖZDİL

23 Nisan hiç bu kadar güzel anlatılmamıştı... Yılmaz ÖZDİL Yılmaz Özdil'in 15 Nisan 2016 Tarihli Sözcü gazetesindeki köşe yazısı... 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Ba...
 İSTANBUL Hava durumu


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi