Gazete Tiyatroterapi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

EN ÇOK OKUNANLAR

Gala

Gala "ARKA BAHÇE"

Tarih 11 Mart 2012, 10:54 Editör

tiyatroterapi bu yılın ikinci çocuk oyununun galasını yine çok kalabalık seyirciye ve coşkulu bir sunumla gerçekleştirdi.


Sezonun ikinci çocuk oyunu "ARKA BAHÇE" nin galası Beykoz Vakfı tiyatro salonunda çok yoğun bir davetli katılımıyla gerçekleştirildi.

Yaşları 8 ile 13 arasında değişen 12 oyuncunun sahne aldığı oyunun, yazar ve yönetmeni  Sinan Akbaşak başlangıç konuşmasında, hoşgeldiniz... Bu örneğini görme şansınızın pek az olduğu bir yaş gurubunun etkinliğidir... Başarılarına inanamıyacaksınız derken, Oyunun sonunda çiçekler içinde ve alkışlarla aldığı sahnede gördüğünüz gibi,alkışlarınızdan analşıldığı gibi bu kutlanılacak bir sunumdur ve ben de sizinle birlikte alkışlıyorum diyerek  inerken misafirleri ikramlarımızı paylaşmaya devam ediyorum dediğinde oyuncular ve misafir çocuklar dansa sahneye doluşmuşlardı.


  

  
  
  

  

  

  

  

Tüm fotoğrafları izlemek isterseniz...
TIKLAYINIZ
  
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Tiyatroterapi'den

Atatürk’ün Vasiyeti ve İş Bankası’ndaki CHP Hisseleri... Sinan Meydan

Atatürk’ün Vasiyeti ve İş Bankası’ndaki CHP Hisseleri... Sinan Meydan Atatürk'ün 5 Eylül 1938 tarihli vasiyetine dayanan İş Bankası'ndaki CHP hisselerini Hazine'ye devretmek...

Hayatınıza Yıldız Kenter girdiyse...

Hayatınıza Yıldız Kenter girdiyse... Değerli dost Cengiz Korucu ile girişimiz arasında bir yıl var. Ben 1976 girişliyim. Ama yaşanılanlar birebir, istis...
 İSTANBUL Hava durumu


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi