Gazete Tiyatroterapi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

EN ÇOK OKUNANLAR

ŞİKE VE TEŞVİKTE...  İskender GÜRDÖL

ŞİKE VE TEŞVİKTE... İskender GÜRDÖL

Tarih 08 Haziran 2012, 17:30 Editör

Neredeyse bir yıldır süregelen şu "şikeydi teşvikti " konusu sanırım iyice sona yaklaşmış görünüyor. Görünüyor görünmesine de, sonuçların yeterince tatmin edici olup olamayacağı hala orta yerde bir soru işareti olarak duruyor.



ŞİKE VE TEŞVİKTE ÇELİŞKİLER MANZUMESİ  

 

Neredeyse bir yıldır süregelen şu  “ şikeydi teşvikti “ konusu sanırım iyice sona yaklaşmış görünüyor. Görünüyor görünmesine de, sonuçların yeterince tatmin edici olup olamayacağı hala orta yerde bir soru işareti olarak duruyor. 

Bu işin iki boyutu var:

Birincisi mahkemelerdeki,  diğeri  ise;  somut ve soyut ölçülerde  futbol kurumu  açısından uygulanması gereken yaptırımların doyuruculuğu ve inandırıcılığıdır..

Futbolu  yöneten  Türkiye Futbol Federasyonu kendince bir takım kararlar alarak ve kurallar koyarak ortaya bir takım sonuçlar çıkardı ve ona göre de cezalar açıkladı.

Öte yanda devam eden mahkemenin  seyri ise, federasyonun vardığı sonuçlarla ve verdiği cezalarla uyuşmayacağa  benziyor.

Velhasıl, bu iş çözüleceğine daha da büyük kargaşalara imza atılarak,  ortalığın  toza dumana bulanması  kaçınılmaz gibi görünüyor. 

Bu durumsa puslu ve dumanlı havayı  seven kurtların  dişlerini bileyleyerek sofraya oturmasını  sağlayacaktır.

Haydi hayırlısı diyelim…



İskender GÜRDÖL
 
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Spor Yazıları - İskender GÜRDÖL

FUTBOL PROGRAMLARI VE YORUMCULAR ÜZERİNE DÜŞÜNCELER... İskender GÜRDÖL

FUTBOL  PROGRAMLARI VE  YORUMCULAR  ÜZERİNE DÜŞÜNCELER... İskender GÜRDÖL Genellikle maçların yayınlarını televizyondan izlerim. Ve, genellikle de maç sonrası futbol programlarına pek b...

KANLICADA BİR FUTBOL SAHASI VE BİR BEKLENTİ... İskender GÜRDÖL

KANLICADA  BİR FUTBOL SAHASI VE BİR  BEKLENTİ... İskender GÜRDÖL Tekke Mevkii'n deki boş ve engebeli arazi düzeltilip futbol oynamaya elverişli hale getirilmesinden bu yana.....
 İSTANBUL Hava durumu


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi