Gazete Tiyatroterapi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

EN ÇOK OKUNANLAR

UZUN SÜRE SONRA YENİDEN MERHABA…        İskender Gürdöl

UZUN SÜRE SONRA YENİDEN MERHABA… İskender Gürdöl

Tarih 16 Temmuz 2014, 09:02 Editör

Sevgili Sinan ile bir cenaze de karşılaştım, söyledikleri beni şöyle bir silkeledi.

“ Dostum yazsana “ dedi Sinan. Evet, sadece “ dostum yazsana “ …



UZUN SÜRE SONRA YENİDEN MERHABA…        İskender Gürdöl

Çok uzun süredir düzensiz beslenme ve yaşın ilerlemesiyle  ortaya çıkan bir takım sağlık sorunlarıyla cebelleşmekten dünyayı unutmuş gibiydim.  Ne zaman ki; Sevgili Sinan ile bir cenaze de karşılaştım, söyledikleri beni şöyle bir silkeledi.

 “ Dostum yazsana “ dedi Sinan. Evet, sadece “ dostum  yazsana “ …

Bu sözler beni epey kendime getirmiş olacak ki, eve ulaşır ulaşmaz kağıdı kalemi elime aldım ve  hemen karalamaya başladım. Baktım ki çok gerilemiş ve ağırlaşmışım. Önce kendimi hızlandırma egzersizlerine başladım.

Gündeme ve güncele şöyle bir göz attım futbolda Dünya Kupasının oynandığını gördüm. Fakat, gördüm ki Türkiye orada bulunmamaktadır. Acaba neden diye düşündüm. O arada, yakın geçmiş belleğimde canlanmaya başladı. Tabii ya biz daha grup maçları sırasında gerekli ve yeterli performansı gösterememiş ve elenmiştik.

 Oysa ki  grubumuzdaki takımlar, biri hariç, tam dişimize göre görünüyordu. Fakat biz bu kolay gibi  görünen guruptan bile çıkamamıştık. Belki de bu hüsran bizim için iyi olmuştu. Çünkü, kazara  Brezilya ya gitseydik, başımıza nelerin gelebileceğini düşünmek bile istemiyorum. Dünya devlerinin bile paramparça olduğu bir turnuvada bizimde boyumuzu epeyce ölçerlerdi, sanırım.

İspanya, İngiltere, İtalya, Portekiz , Uruguay vs . gibi futbol devlerinin dahi elek altında kaldığı bu organizasyon da  yer alabilmek için ;  ülke olarak, futbol adına, daha çok fırın ekmek yememiz gerekiyor.  

Bu ekmeklerin de neler olduklarını zamana yatarak sizlere aktarmaya çalışacağım. Tabii kendi görüşümüz ve bilgimizin ışığı altında…

Kalın sağlıcakla….


Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Spor Yazıları - İskender GÜRDÖL

FUTBOL PROGRAMLARI VE YORUMCULAR ÜZERİNE DÜŞÜNCELER... İskender GÜRDÖL

FUTBOL  PROGRAMLARI VE  YORUMCULAR  ÜZERİNE DÜŞÜNCELER... İskender GÜRDÖL Genellikle maçların yayınlarını televizyondan izlerim. Ve, genellikle de maç sonrası futbol programlarına pek b...

KANLICADA BİR FUTBOL SAHASI VE BİR BEKLENTİ... İskender GÜRDÖL

KANLICADA  BİR FUTBOL SAHASI VE BİR  BEKLENTİ... İskender GÜRDÖL Tekke Mevkii'n deki boş ve engebeli arazi düzeltilip futbol oynamaya elverişli hale getirilmesinden bu yana.....
 İSTANBUL Hava durumu


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi